четвер, 26 червня 2014 р.

Спіжарка

Ну нарешті! Я це зробила!Чесно кажучи аж занадто довго визрівала у мене ідея створення кулінарного блогу, що вже починала закрадатися думка що нічо з того не вийде. Але видать мусів пройти час щоб я нарешті здецидувалася.
Спіжарка - це місце де можна знайти чорта лисого! від мішків з всякими крупами та іншою їдою  до формочок для мафінів, про які ти вже давним давно забула! А якшо ще краше пошукати, то можна попасти на речі, про які не те, що забула, а навіть не підозрювала шо вони в тебе є!))
Про що це я? А, так от - ідея "Спіжарки" полягяє в тому, щоб не просто викладати цікаві переписи, показувати як можна при напівпустому холодильнику, чи спіжарці, приготувати щось цікаве і основне смачне, але і як приготуватися до приходу гостей, продумати меню, розрахувати час приготування, щоб не було так, що гості в же в хаті, а ти краєш канапки, і роздаєш завдання шо кому мішати, нарізати, прикрашати і дак далі!п.с. ну дуже такого не люблю!  :)
 Ну і ясне діло без Галицької кухні не обійтися! У моєму випадку це ціла купа переписів з "Чорного Зошита"..))Це такий собі зошит з чорною обкладинкою з секретами та переписами від Прабабці..
І це ще тільки частина з того про що писатиметься і говоритиметься..
У наступній публикації чекайте перших знимок та описів)

4 коментарі:

  1. рецепт.
    берете дві банки згущика, пачку крекера, товчете той крекер в мидниці на дрібні шматочки і поливаєте все це поверху тим згущиком. довго перемішуєте і маєте шикарний торт намка-намка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чуба, ти забув підписатися автором цього кулінарного шедевру!)))))))

      Видалити
  2. круто ! ай вил фоллов Ю ! також люблю готувати !

    ВідповістиВидалити